Η EMURGO παρουσιάζει το πρώτο σταθερό κρυπτονόμισμα που υποστηρίζεται από δολάρια ΗΠΑ για το οικοσύστημα Cardano

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ - 18 Νοεμβρίου 2022 - Η EMURGO, ο επίσημος εμπορικός βραχίονας και ιδρυτική οντότητα της αλυσίδας μπλοκ Cardano, ανακοινώνει την προγραμματισμένη κυκλοφορία του νέου σταθερού κρυπτονομίσματος που υποστηρίζεται από δολάρια ΗΠΑ, USDA. Το USDA είναι το πρώτο σταθερό κρυπτονόμισμα που υποστηρίζεται πλήρως από το fiat και συμμορφώνεται με τους κανονισμούς στο οικοσύστημα Cardano.

Τροφοδοτούμενο από το Cardano και σχεδιασμένο για να προστατεύει τις εταιρείες και τους καταναλωτές του Web3 από την αστάθεια της αγοράς κρυπτογράφησης, το USDA αξιοποιεί τη σταθερότητα του δολαρίου ΗΠΑ σε συνδυασμό με την ασφάλεια του Cardano, τις χαμηλές χρεώσεις και το φιλικό προς το περιβάλλον blockchain. Αυτό το νέο stablecoin που προσφέρει κλειδώνει την αξία των περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης των επενδυτών συνδέοντας 1:1 με το δολάριο ΗΠΑ, μειώνοντας τη μεταβλητότητα και ξεκλειδώνοντας γρήγορες παγκόσμιες συναλλαγές χωρίς καθυστερήσεις τραπεζικών συναλλαγών και υποδομών πληρωμών.

«Το οικοσύστημα Cardano χτίστηκε πάνω στο ήθος να φέρει πραγματικές εφαρμογές στα κρυπτονομίσματα και να δημιουργήσει τα θεμέλια για την οικοδόμηση της οικονομίας του μέλλοντος. Η εισαγωγή ενός σταθερού κρυπτονομίσματος που υποστηρίζεται πλήρως από το fiat και συμμορφώνεται με τους κανονισμούς είναι το επόμενο βήμα για την υλοποίηση του μέλλοντος για την κοινότητά μας», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της EMURGO Fintech, Vineeth Bhuvanagiri. «Το USDA είναι ένα εγγενές περιουσιακό στοιχείο, ελεύθερα ανταλλάξιμο στο Cardano και υποστηρίζεται από αμερικανικό νόμισμα. Αυτό το stablecoin όχι μόνο προσφέρει σταθερότητα στους επενδυτές που πραγματοποιούν χρηματοοικονομικές συναλλαγές στο blockchain, αλλά προωθεί μια πορεία προς τα εμπρός για το οικοσύστημα Cardano για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος που είμαστε μοναδικά τοποθετημένοι να λύσουμε - τραπεζικές συναλλαγές με υποτραπεζικές», πρόσθεσε ο Bhuvanagiri.

Η EMURGO συνεργάστηκε με μια ρυθμιζόμενη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες για τη φύλαξη των καταθέσεων μετρητών, διασφαλίζοντας ότι το stablecoin συμμορφώνεται πλήρως και συμμορφώνεται με τις κανονιστικές οδηγίες. Υποστηριζόμενο από περιουσιακά στοιχεία “πραγματικού κόσμου”, το USDA παρέχει ισχυρή, μακροπρόθεσμη σταθερότητα των τιμών που μπορεί τελικά να οδηγήσει στο ξεκλείδωμα πιο αξιόπιστων χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών στο οικοσύστημα Cardano.

Το USDA είναι το πρώτο προϊόν που διατίθεται στην αγορά εντός της Anzens, της νέας σουίτας προϊόντων της EMURGO που στοχεύει στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ της παραδοσιακής χρηματοδότησης (TradFi) και της DeFi. Η Anzens θα παρέχει μια πύλη σε ρυθμιζόμενα προϊόντα χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών που προσφέρονται στο οικοσύστημα Cardano, όπου ο καθένας μπορεί να κερδίσει τα δολάριά του και να τα μετακινήσει ως περιουσιακό στοιχείο που προέρχεται από το Cardano.

«Το Anzens είναι το επόμενο βήμα στη χρήση του οικοσυστήματος Cardano για την αντιμετώπιση μερικών από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η βιομηχανία κρυπτογράφησης στη δημιουργία λύσεων πραγματικού κόσμου που συνδέονται απρόσκοπτα με τον παραδοσιακό κόσμο των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών», συνέχισε ο Bhuvanagiri. «Από τη διαχείριση των ισολογισμών του Web3, έως την πραγματοποίηση πληρωμών με κάρτα απευθείας με κρυπτογράφηση, έως καλύτερες υπηρεσίες δανεισμού και δανεισμού, η Anzens θα θέσει τα πρότυπα για ασφαλείς πύλες μεταξύ TradFi και DeFi».

Το USDA προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα Anzens το 1ο τρίμηνο του 2023, όπου οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν tokening το USD τους σε USDA μέσω πιστωτικών / χρεωστικών καρτών, τραπεζικού εμβάσματος, ACH ή μετατροπής ADA. Παράλληλα με τη συμβολικοποίηση του USD, το EMURGO θα επιτρέψει σύντομα την ασφαλή και βολική μετατροπή άλλων stablecoins, συμπεριλαμβανομένων των USDC και USDT σε USDA, με περαιτέρω σχέδια για τη δυνατότητα μετατροπής και ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων όπως BTC, ETH, μεταξύ άλλων. Ο στόχος είναι η σουίτα προϊόντων Anzens να περιλαμβάνει ρυθμιζόμενες υπηρεσίες δανεισμού και δανεισμού, μετατροπή νομίσματος κρυπτογράφησης σε δολάρια ΗΠΑ για άμεσες πληρωμές με κάρτα και δεξαμενές στοιχημάτων που πληρώνουν ανταμοιβές στο USDA. Για να μάθετε περισσότερα και να συμμετάσχετε στη λίστα αναμονής, επισκεφτείτε www.anzens.com.

Σχετικά με την ΕΜΟΥΡΓΚΟ

Η EMURGO είναι ο επίσημος εμπορικός βραχίονας της Cardano και παρέχει κοινωνικά επιδραστικές λύσεις για την επίλυση μερικών από τα πιο περίπλοκα προβλήματα των οργανισμών. Ως ιδρυτική οντότητα του πρωτοκόλλου Cardano, η EMURGO είναι σε θέση να αξιοποιήσει τις ικανότητές της για μεγάλης κλίμακας ανάπτυξη blockchain και ταχεία ανάπτυξη λύσεων προς όφελος των παγκόσμιων πελατών της.

Η EMURGO έχει παγκόσμια γραφεία στις ΗΠΑ, τη Σιγκαπούρη, την Ινδία, την Ινδονησία, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, καθώς και έναν κατάλογο παγκόσμιων πελατών και συνεργατών.

Για να συνδεθείτε και να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε emurgo.io

Πηγη - Μεταφραση :greece: