Error after 1.27.0 upgrade

Getting the following error after 1.27.0 upgrade:

BP:
May 17 00:56:21 ada-block cardano-node[1545874]: [ada-bloc:cardano.node.IpSubscription:Info:115] [2021-05-17 00:56:21.51 UTC] IPs: 0.0.0.0:0 [185.202.172.189:6000] Trying to connect to 185.202.172.189:6000

May 17 00:56:21 ada-block cardano-node[1545874]: [ada-bloc:cardano.node.IpSubscription:Info:3098] [2021-05-17 00:56:21.51 UTC] IPs: 0.0.0.0:0 [185.202.172.189:6000] Connection Attempt Start, destination 185.202.172.189:6000

May 17 00:56:21 ada-block cardano-node[1545874]: [ada-bloc:cardano.node.IpSubscription:Notice:115] [2021-05-17 00:56:21.51 UTC] IPs: 0.0.0.0:0 [185.202.172.189:6000] Waiting 0.025s before attempting a new connection

May 17 00:56:21 ada-block cardano-node[1545874]: [ada-bloc:cardano.node.IpSubscription:Notice:3098] [2021-05-17 00:56:21.51 UTC] IPs: 0.0.0.0:0 [185.202.172.189:6000] Connection Attempt End, destination 185.202.172.189:6000 outcome: ConnectSuccessLast

May 17 00:56:21 ada-block cardano-node[1545874]: [ada-bloc:cardano.node.IpSubscription:Info:3098] [2021-05-17 00:56:21.53 UTC] IPs: 0.0.0.0:0 [185.202.172.189:6000] Closed socket to 185.202.172.189:6000

May 17 00:56:21 ada-block cardano-node[1545874]: [ada-bloc:cardano.node.IpSubscription:Error:115] [2021-05-17 00:56:21.54 UTC] IPs: 0.0.0.0:0 [185.202.172.189:6000] Failed to start all required subscriptions

Ports are open between BP and relay:

$ telnet 185.202.172.191 6000
Trying 185.202.172.191…
Connected to 185.202.172.191.
Escape character is ‘^]’.

$ telnet 185.202.172.189 6000
Trying 185.202.172.189…
Connected to 185.202.172.189.
Escape character is ‘^]’.

BP topology:

{
“Producers”: [
{
“addr”: “185.202.172.189”,
“port”: 6000,
“valency”: 1
}
]
}

Relay topology:

{
“Producers”: [
{
“addr”: “185.202.172.191”,
“port”: 6000,
“valency”: 1
},
{
“addr”: “relays-new.cardano-mainnet.iohk.io”,
“port”: 3001,
“valency”: 2
}
]
}

Am I missing something with the upgrade?

Adding to this, topology updater came back with this:

{ “resultcode”: “503”, “datetime”:“2021-05-17 01:03:12”, “clientIp”: “185.202.172.189”, “msg”: “blockNo 3790817 seems out of sync. please retry” }

Deleted db and restarted the node. Seems to be working now.