Introducing NEO stakepool - NEO (Nederlandse stakepool)

Voor de Nederlandse delegeerders hebben wij een Nederlandse stakepool opgericht genaamd [NEO stakepool].

Informatie pool
Ticker: NEO
Margin: 2%
Fixed fee: 340 ₳
Pool ID: pool1f5qqm7029znkuzl84s9qjr4rctr4mrfsnlnl5yvcsspd6fec4tk

Contact informatie
Website: https://neostakepool.nl/
Telegram: https://t.me/joinchat/9opMgfSJoBw0Yzg0

Wij van NEO stakepool focussen ons op transparantie en communicatie. Wij hebben deze pool niet opgericht om geld te verdienen maar om samen met jullie een mooi avontuur aan te gaan. En daarvoor zullen wij extra beloningen uitdelen aan onze trouwe delegeerders. Dit allemaal boven op de standaard staking rewards! Meer informatie waarom je NEO stakepool niet mag missen? Check de website!

Wie zijn wij?
Wij zijn een paar crypto fanaten die al een lange tijd investeren in Cardano. Wij hebben bij verschillende pools al gedelegeerd en zijn daar veel dingen tegen gekomen die anders kunnen en volgens ons beter. Deze verbeter punten bundelen wij samen tot NEO stakepool!

5 Likes

Alles binnen deze stakepool is goed geregeld, van communicatie tot transparantie. Veel leuke mensen die vele jaren ervaring hebben binnen de crypto wereld!

1 Like

Inmiddels aangesloten bij deze pool! Help graag de decentralisatie vooruit en zo moeten ook de kleinere pools een kans krijgen. Er zit in ieder geval genoeg ambitie in deze pool en de mensen erachter om elke delegeerder daarin mee te nemen!

1 Like