🇬🇷 Το Ίδρυμα Cardano εντάσσεται στο Ίδρυμα Linux ως Χρυσό Μέλος - Μεταφραση

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συμμετοχή μας στο “The Linux Foundation”, τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό που επιτρέπει τη μαζική καινοτομία μέσω ανοιχτού κώδικα. Το Ίδρυμα Cardano έχει ενταχθεί ως ενα Gold μέλος, και έγινε ο μόνος μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δραστηριοποιείται σε αυτό το επίπεδο.

Ο Διευθυντής Ανοιχτού Κώδικα του Ιδρύματος Cardano, Dirk Hohndel, μίλησε χθες στο Open Source Summit στο Austin σε μια αποκλειστική συζητηση (Q&A) με τον δημιουργό του Linux, Linus Torvalds.

Σχολιάζοντας αυτό το γεγονός, ο κ. Hohndel είπε:

«Ο ανοιχτός κώδικας αφορά τις κοινότητες. Πρόκειται για τη συγκέντρωση ανθρώπων από διαφορετικές εταιρείες, χώρες και υπόβαθρα. Το Ίδρυμα του Cardano εστιάζει στην προώθηση της υιοθέτησης της τεχνολογίας blockchain και πιστεύουμε ακράδαντα ότι η οικοδόμηση μιας ζωντανής κοινότητας ανοιχτού κώδικα γύρω από την τεχνολογία μας είναι βασικό μέρος για την επίτευξη αυτού του στόχου. Το Ίδρυμα Linux, με το εξαιρετικό ιστορικό του ως διευκολυντής της συνεργασίας γύρω από ενδιαφέρουσα τεχνολογία ανοιχτού κώδικα, είναι σιγουρα ένα τέλειος οργανισμος για να είμαστε μελος του.”

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Ιδρύματος Linux, Jim Zemlin, σημείωσε εν τω μεταξύ ότι:

«Το Ίδρυμα Cardano αντιπροσωπεύει μια φυσική διαδρομή προς την υιοθέτηση τεχνολογιών blockchain για να επιτρέψει την αποκεντρωμένη πληροφορική σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Με τον Dirk να ηγείται του οικοσυστήματος ανοιχτού κώδικα της Cardano και την ισχυρή κοινότητα να υποστηρίζει ήδη αυτή τη δουλειά, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα χρησιμοποιήσουμε τους πόρους μας για να οικοδομήσουμε μαζί στο μέλλον».

Όλοι εμείς στο Ίδρυμα Cardano είμαστε ενθουσιασμένοι με την ευκαιρία να εδραιώσουμε περαιτέρω τη δέσμευσή μας για τον ανοιχτό κώδικα μέσω της συνεργασίας με το Ίδρυμα Linux σε δραστηριότητες που υποστηρίζουν την αποστολή μας να προωθήσουμε την υιοθέτηση του blockchain Cardano, συμβάλλοντας επίσης στη θετική πρόοδο του blockchain ως τεχνολογία που αλλάζει τον κόσμο.

Σχετικά με το Linux Foundation

Ιδρύθηκε το 2000, το Ίδρυμα Linux και τα έργα του υποστηρίζονται από περισσότερα από 1.800 μέλη και είναι το κορυφαίο σπίτι στον κόσμο για συνεργασία σε λογισμικό ανοιχτού κώδικα, ανοιχτά πρότυπα, ανοιχτά δεδομένα και ανοιχτό υλικό. Τα έργα του Linux Foundation είναι κρίσιμα για την παγκόσμια υποδομή, συμπεριλαμβανομένων των Linux, Kubernetes, Node.js, Hyperledger, RISC-V και άλλων. Η μεθοδολογία του Ιδρύματος Linux επικεντρώνεται στη μόχλευση βέλτιστων πρακτικών και στην αντιμετώπιση των αναγκών των συντελεστών, των χρηστών και των παρόχων λύσεων για τη δημιουργία βιώσιμων μοντέλων για ανοιχτή συνεργασία. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: linuxfoundation.org

:greece: Μεταφραση απο
Cardano Foundation joins The Linux Foundation as a Gold Member