🇸🇮 Wave Financial je javnosti predstavil sklad za donosnost v kriptovaluti ada kot podporo Cardanovemu ekosistemu DeFi

Wave Financial je javnosti predstavil sklad za donosnost v kriptovaluti ada kot podporo Cardanovemu ekosistemu DeFi

Cilj donosnosti sklada v kriptovaluti ada je zagotoviti likvidnost in druge vire Cardanovim hitro rastočim start-up podjetjem platforme DeFi.

Los Angeles, ZDA/Singapur, 30.marec 2022, - Družba za upravljanje digitalnih naložb Wave Financial LLC (Wave), ki jo regulira SEC, z zadovoljstvom napoveduje začetek donosnega sklada Wave v kriptovaluti ADA. Sklad že v svoji zasnovi zagotavlja likvidnost z milijoni v podporo novim platformam za decentralizirane finance (DeFi). V ekosistemu Cardano so bile te platforme uvedene z začetnimi 100 milijoni dolarjev.

“Naš konstantni napredek na področju kriptovalut z ustvarjanjem inovativnih novih skladov nas še vedno navdušuje, saj danes začenjamo s prvim skladom zagotavljanja čiste likvidnosti v kriptovalutah,” je dejal David Siemer, izvršni direktor družbe Wave Financial.

»Naš nov sklad bo podpiral nove decentralizirane borze, protokole posojil in izdajatelje stabilnih kovancev, ki temeljijo na sistemu Cardano. Vsaka od teh decentraliziranih aplikacij prispeva k močni podlagi Cardanove blockchain verige, saj zagotavlja popolnoma funkcionalen in raznolik ekosistem."

Novi donosni sklad v kriptovaluti ADA predstavlja nadaljevanje poslanstva podjetja Wave za podporo obetavnim podjetnikom v kriptoprostoru po zgodnji fazi razvoja in spodbujanje večjih inovacij v celotnem kripto ekosistemu.

»Skupnost Cardano je lansirala in financirala na stotine podjetij, ki gradijo na blockchain verigi Cardana, odkar se je začela uradna uvedba pametnih pogodb leta 2021,« je povedal Charles Hoskinson, ustanovitelj podjetja za programsko tehnologijo Input Output, ki je bilo tudi zgodnji podpornik Cardana.

»Cardanov rastoči ekosistem gosti vedno večje vesolje aplikacij, ki podpirajo številne aktivne uporabnike. Ključnega pomena za uspeh ekosistema je, da projekti, ki temeljijo na Cardanu, uspevajo, zato smo veseli, da donosni sklad v kriptovaluti ADA namenja precejšnja finančna sredstva za lajšanje nadaljnje rasti in sprejemanja na trgu.”

Zgodovinsko gledano so aplikacije DeFi med najbolj priljubljenimi v kriptoprostoru, saj prinašajo več tako uporabnikov kot aplikacij v verigo. Natančneje, decentralizirane borze (DEX) in posojilodajalci na DeFi platformah so najhitreje pridobili priljubljenost v privabljanju uporabnikov in kapitala. Platforme DEX so običajno ustanovljene brez vzdrževalcev likvidnosti, vendar z dvema skupinama sredstev, ki predstavljata obe strani trgovskega para. Skupini služita kot vir za nasprotne stranke DEX, s katerimi lahko trgujejo in poslujejo na katerikoli strani para. Za zagotavljanje likvidnosti tem parom skladov bo Wave bo uporabljal donosni sklad v kriptovaluti ADA, kar bo služilo v podporo Cardanovim platformam DEX. Za posojilodajalce DeFi bo na voljo tudi podobna oblika podpore za povečanje likvidnosti za olajšanje posojil. Poleg tega bo Wave še naprej podpiral in širil zastavitveni sklad za krepitev mreže Cardano.

“EMURGO zavzeto podpira ustanovitev dragocenega donosnega sklada v kriptovaluti ADA za nadaljnjo širitev in sprejetje Cardanovega hitro razvijajočega ekosistema DeFi,” je povedal Ken Kodama, ustanovitelj in izvršni direktor EMURGA. EMURGO je podjetje, ki ponuja globalne rešitve v prostoru blockchain, in tudi sklad tveganega kapitala, ki je bil prav tako prvi podpornik Cardana.

“Zagotavljanje strateških virov kapitala prek sklada bo pomagalo nadarjenim podjetnikom in projektom graditi nujne storitve DeFi na Cardanu, na koncu pa bo zagotovilo učinkovite rešitve in vključilo več uporabnikov v globalno skupnost Cardana.”

Frederik Gregaard, izvršni direktor fundacije Cardano, pravi: »Uvedba Wavowega donosnega sklada v kriptovaludi ADA in zavezanost ekipe Wave Financial k podpori obetavnim podjetnikom kažeta na uspešen in zdrav ekosistem. Da bi naša skupnost lahko zgradila svetovni finančni in družbeni operacijski sistem prihodnosti, je moč našega ekosistema izrednega pomena. Kot kolektiv bomo vedno močnejši kot posamezna enota.”

Wave je registriran pri Komisiji za vrednostne papirje in borzo Združenih držav amerike kot svetovalec za vlaganje. Če želite izvedeti več o Wave Financial, obiščite spletno stran podjetja Wave Financial. Povpraševanje medijev usmerite na:


Pomembno obvestilo in ostale informacije

Nič v temu gradivu se ne sme razumeti kot ponudbo ali priporočilo za nakup, prodajo ali držanje vrednostnih papirjev ali drugih finančnih produktov. Pretekla uspešnost ne zagotavlja istih rezultatov v prihodnosti. Podjetje Wave Financial LLC je svetovalec za vlaganje, ki je registriran pri Komisiji za vrednostne papirje in borzo Združenih držav Amerike (CRD#: 305726). Če je podjetje registrirano pri omenjeni komisji, to še ne pomeni, da ima določeno mero spretnosti ali znanja. Dodatne informacije med drugim tudi pomembna obvestila o podjetju Wave Financial LLS so na voljo na spletni strani SEC: www.adviserinfo.sec.gov. O podjetju Wave Financial pa lahko tudi izveste več na strani www.wavegp.com.

Pregled ekosistema, o katerih govori pričujoči prispevek, je podan kot splošen nasvet. Nič v trenutni analizi se pa ne sme razumeti kot davčno ali vlagateljsko svetovanje in tudi ne kot priporočilo za nakup vrednostih papirjev ter tudi ne kot predstavitev nekega vira financiranje ali kapitala.