🇬🇷 Μια γρήγορη ανακεφαλαίωση για το Vasil Upgrade: Ενημέρωση Προόδου και Ανάπτυξης - Αυγ, 2022

Μια γρήγορη ανακεφαλαίωση για το Vasil Upgrade:Ενημέρωση Προόδου και Ανάπτυξης Αυγ,2022

Οι ομάδες του Ιδρύματος IOG και Cardano - καθώς και ολόκληρη η κοινότητα dev και SPO - συνεχίζουν να εργάζονται σκληρά προετοιμάζοντας την αναβάθμιση του Vasil, φέρνοντας πολλαπλές βελτιώσεις στο Cardano.

Ακολουθεί μια γρήγορη ανακεφαλαίωση του πού βρισκόμαστε και τι μπορείτε να περιμένετε…

Νέα έκδοση κόμβου

Μια νέα έκδοση κόμβου - 1.35.3 - έχει κυκλοφορήσει για χρήση στο δίκτυο ανάπτυξης Vasil και στο νέο περιβάλλον προπαραγωγής. Εφόσον δεν αντιμετωπίσουμε σημαντικά νέα προβλήματα, αυτή θα είναι η έκδοση με την οποία θα ενεργοποιήσουμε την αναβάθμιση Vasil στο mainnet.

Νέο περιβάλλον προπαραγωγής

Αυτό το νέο περιβάλλον προπαραγωγής έχει δημιουργηθεί για να παρέχει ένα «καθαρό» και πιο ευέλικτο περιβάλλον για τη δοκιμή έναντι του 1.35.3 για ανταλλαγές και SPOs. Προσκαλούμε τους SPOs, τους προγραμματιστές «BuildingOnCardano» και τα ανταλλακτήρια να ξεκινήσουν τις τελικές διαδικασίες δοκιμών και ενοποίησης.

Εάν θέλετε να συνεχίσετε τις δοκιμές στο Cardano testnet, λάβετε υπόψη ότι η έκδοση κόμβου 1.35.2 θα είναι η μόνη έκδοση που λειτουργεί. Επιπλέον, τυχόν SPOs που εκτελούν 1.35.0, 1,35.1 ή 1.35.2 στο κύριο δίκτυο Cardano θα πρέπει να αναβαθμιστούν αμέσως σε 1.35.3.

Πότε το Vasil;

Η αναβάθμιση Vasil είναι το πιο φιλόδοξο πρόγραμμα εργασιών που έχουμε αναλάβει. Τίποτα από αυτά δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την υποστήριξη της κοινότητας - ήταν μια πραγματική ομαδική προσπάθεια. Πρωταρχικό μας μέλημα είναι να διασφαλίσουμε ότι διαχειριζόμαστε αυτήν την αναβάθμιση με τρόπο ασφαλή.

Τρεις δείκτες κρίσιμης μάζας θα καθορίσουν πότε ενεργοποιούμε την ενημέρωση του mainnet:

  1. Το 75% των μπλοκ του mainnet να δημιουργούνται από τον τελικό υποψήφιο κόμβο Vasil - 1.35.3
  2. Να αναβαθμιστούν περίπου 25 ανταλλακτήρια που αντιπροσωπεύουν περίπου το 80% της ρευστότητας
  3. Τα 10 DApps κλειδιά του mainnet (inc. top10 από TVL) να επιβεβαιώσουν ότι έχουν αναβαθμιστεί σε 1.35.3 στο Testnet και στο Mainnet

¨Ενα μεγάλο Ευχαριστώ

Ευχαριστούμε όλη την κοινότητα Cardano για τη συνεχή υποστήριξη. Θα συνεχίσουμε να σας φέρνουμε ενημερώσεις τις επόμενες εβδομάδες καθώς τα πράγματα εξελίσσονται.

Και σε περίπτωση που ψάχνετε για μια βαθύτερη βουτιά στην αναβάθμιση Vasil, ρίξτε μια ματιά στην τελευταία ενημέρωση dev στα μέσα του μήνα με @IOHK_Tim B. Harrison, @KevinH Standrews και &Nigel για περισσότερες λεπτομέρειες:

Πηγη - Μεταφραση :greece:

1 Like